OM OS

HISTORIEN OM RC COMPANY

Kort fortalt, og hvis du skulle være i tvivl, så er RC Company leveringsdygtig i alle tænkelige effekter, du kan sætte dit firmalogo på. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan gøre din virksomhed synlig. Findes det, så kan du anvende det i din branding.

Det er selvsagt, at vi kan levere traditionelle løsninger indenfor profilbeklædning, firmatøj, reklameartikler og gaveartikler som; keyhangers, kuglepenne, slik med logo, paraplyer, krus og meget mere, vi kan også bevæge os i mere spændende og utraditionelle retninger. Vi vejleder og leverer oftere og oftere innovative og eksklusive løsninger med bluetooth højtalere, vandtætte fitness ure med touchscreen, firmabrochurer med LCD videoskærme og andre moderne artikler, der kan formidle dit budskab fra det helt rette medie.

Hos RC Company tror vi på enkle, men udtryksmæssigt stærke løsninger.

Selvom der er frit spil på alle hylder, og alt er muligt, er det vigtigt for os, at du vælger en løsning, som er med til at skabe en stærk virksomhedsprofil for dit firma, som sender de rette signaler og som rammer det ønskede segment.

Vi er gode til at lytte til dine behov, og vi har 20 års erfaring i at vejlede og sparre med vores kunder. Vores store kendskab til markedets uudtømmelige muligheder gør os i stand til at tænke kreativt, være innovative og finde de helt rigtige løsninger, som lever op til dine behov. Vores løsningsmodeller baserer vi på vores egne erfaringer og de nyeste tendenser i et marked i konstant udvikling.

Vi går ikke på kompromis, og vi sikrer os altid, at kvaliteten er i top. Gennem vores mange års brancheerfaring har vi opbygget et stærkt netværk og et solidt samarbejde med nogle af markedets bedste leverandører. Det gør os i stand til altid at kunne levere artikler i den bedste kvalitet , til den rette pris og til tiden.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Så finder vi de bedste ideer og forslag til hvordan netop din virksomhed kan få en stærk profilering og branding.