Antibakterielle reklameartikler med logo

      Tilbage til alle reklameartikler

Antibakterielle reklameartikler med logo

Jo længere tid vi lever med pandamien i verden jo flere produkter udvikles der, i forhold til at være antibakterielle. Det er produkter der er lavet som der ikke kan vokse bakterier på f.eks. en kuglepen.

Dobbeltvægget termo krus i 350 ml. Kruset indeholder Biomaster antibakteriel teknologi, som giver beskyttelse mod vækst af skadelige mikroorganismer på overfladen. Beskyttelsen er effektiv i hele produktets levetid og påvirker ikke genanvendelighed for kruset. Produceret i England. Leveres i hjemmekomposterbar pose. 99% PP plast og 1% Antibacterial additive.

Antibakteriel kuglepen, hvilket reducerer væksten af mikroorganismer på overfladen af pennen. Ideel kuglepen til brug på steder som skoler, hoteller, sportsklubber, barer, kontorer, hospitaler, banker og andre miljøer, hvor det er almindeligt at dele en kuglepen. Testet i henhold til ISO 22196 (2011). ABS plast.

Døråbner, eller en hjælp når du skal trykke på en knap eller taste din kode på dit betalingskort. Når du bruger denne undgår du at komme i kontakt med overflader der typisk er mange der har rørt ved. De fås i mange forskellige farver og udformninger. Vi finder den der passer bedst til jer og naturligvis med logo på.

Skriv til os hvis du vil have flere informationer omkring antibakterielle produkter med eget logo på.

LAD OS SAMMEN FINDE EN LØSNING TIL DINE BEHOV

  RING PÅ: 28 70 28 75